فرآیند محاسبه بهای تمام شده (حسابداری صنعتی) شرکتهای تولیدی از مجموعهای از فعالیتهای مهم و پیچیده تشکیل شدهاست. این فرآیند شامل شناخت فرآیند تولید، تعیین دوایر تولیدی و خدماتی، شناسایی مبانی تسهیم هزینه، شناسایی روشهای ساخت محصولات، جمع آوری اطلاعات مورد نیاز، عملیات محاسبه بهای تمام شده و اسناد حسابداری میباشد.
آنچه که از بهای تمام شده مدنظر مدیریت میباشد، گزارشهای متنوع از بهای کالای ساخته شده، شناسایی انحرافات و موضوعاتی که سبب اتلاف هزینهها میشوند، کمک به تعیین قیمت رقابتی محصولات میباشد. لذا حسابداری صنعتی نیازمند به تسلط به مباحث تحلیلی بهای تمام شده دارد. از زاویهای دیگر تعیین بهای تمام شده کالای فروش رفته بخشی زمانبر و پیچیده در تهیه صورتهای مالی میباشد و رسیدن به آن نیازمند سرعت و دقت میباشد.
در این دوره ضمن ساده سازی مفاهیم بهای تمام شده; شما با پیاده سازی این مفاهیم در قالب نرمافزار بهای تمام شدهراهکاران آشنا خواهید شد و در پایان قادر به استفاده عملیاتی از سیستم خواهید بود.
مدت دوره : 340 ساعت
این دوره برای چه کسانی مناسب است؟
این دوره تلاشی است جهت آشنایی شما با حسابداری بهای تمام شده کالاها و خدمات. به این منظور در ابتدا شما با ساختار بهای تمام شده که متشکل از 3 جز اصلی بوده آشنا شده و روشهای مختلف هزینهیابی در ادامه مورد بررسی قرار میگیرد. همچنین تسهیم هزینههای سربار نیز بخشی از سرفصل دوره است که پرداختن به آن نیز جهت آشنایی با سیستم بهای تمام شده ضروری به نظر میرسد.
سرفصل دروس:
ساختار عوامل تولید (مواد، دستمزد و سربار)، بررسی عناصر گزارش قیمت تمام شده تولید، روشهای مختلف هزینهیابی، ضایعات تولید و نحوه ارزیابی آن، معادل آحاد تولید و نقش آن در محاسبه بهای تمام شده محصول، تسهیم هزینههای سربار در دوایر تولیدی و خدماتی، مراکز هزینه و طبقهبندی آنها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.